Dyssegård Kropsklinik går live

Nu er jeg klar til at gå live med mit website og min virksomhed Dyssegård Kropsklinik. Det har været undervejs i noget tid, og jeg må nok indse, at jeg aldrig bliver helt tilfreds med sitet. Omend det ikke er helt, som det skal være, vil jeg ikke udskyde det længere.

Jeg har netop afsluttet min oplæring på Nordsjællands Sportsklinik, og er klar til at starte min egen klinik op. Jeg starter med at tilbyde en dybdegående sportsmassage til en meget lav intropris (55 min. for kr. 375,- inkl. moms) – og vil senere også bruge kropsterapi og akupunktur i mine behandlinger efter behov.

Jeg behandler i Dyssegård, som er en del af Gentofte kommune – klinikken ligger lige ved siden af Vangede station og ikke langt fra diverse motorvejsafkørsler. Du kan let komme hertil med bus, tog eller bil fra København, Hellerup, Lyngby, Charlottenlund, Gladsaxe osv. Klik på siden Find vej, for at finde adressen på et kort.

Briksen er klar, og nu har jeg også fået et bookingsystem, så du kan sidde i ro og mag derhjemme og finde en tid, der passer dig. Det synes jeg selv er lettest, når jeg skal booke aftaler. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig, og så kan vi også sammen finde en tid.

Jeg har lavet et helt basic website, som indeholder det, der er vigtigst lige nu. Jeg arbejder videre med det og vil løbende skrive her på bloggen, når der er noget at fortælle. Men mit fokus er på at komme i gang med at behandle, og det hele går løs lige efter Påske.

Jeg glæder mig til at møde dig og alle dem du kender. Med andre ord, del min side. Det vil hjælpe mig meget.

Tak!