Genåbning af Dyssegård Kropsklinik

Så fik min branche grønt lys til at genåbne. Jeg er dog tilbageholdende, da jeg fortsat ikke mener, at det er forsvarligt at åbne helt. Særligt da jeg har en del ældre klienter og andre i risikogruppen. Jeg forbeholder mig derfor ret til at afvise klienter, hvis jeg ikke vurderer, at det vil være forsvarligt at behandle pågældende klient.

Jeg har besluttet, at jeg kun tager imod bookinger telefonisk indtil 11/5/20. Det giver mig mulighed for at få en snak med mine klienter og sikre, at ingen med symptomer af nogen art møder op i klinikken. Jeg kan samtidig beskrive de forholdsregler, jeg har indført. Det inkluderer et par nye hygiejne krav – og jeg har som altid en halv time mellem behandlinger, så du ikke risikerer at møde andre klienter, når du kommer og går.

Mine klienter kan også stille spørgsmål, så vi undgår frygt eller usikkerhed. Jeg tager fortsat sundhedskrisen meget alvorligt og vil på ingen måde risikere mine klienters eller min families sundhed.

Alle klienter skal derfor aflyse deres booking, hvis de dagen før eller på dagen har symptomer – og jeg kan selvfølgelig på samme måde være nødt til at aflyse på dagen, hvis jeg får symptomer. Dette er dog ikke anderledes end normalt, men jeg vil understrege, at det nu er mere vigtigt pga. COVID-19.

Jeg glæder mig til at komme i gang igen og håber, I vil udvise tålmodighed og har forståelse for denne nye situation, som gør hverdagen for os alle lidt mere besværlig. Lad os håbe, vi inden længe kan få en normal hverdag med nye gode hygiejne vaner, som forhåbentlig er kommet for at blive.

Hav en dejlig dag i solskinnet og ring eller skriv til mig på 53642206, så finder vi en tid til en skøn kropsbehandling.

Kh Suzanne